Woord van de voorzitter

Beste bezoeker,

Rotary Wetteren viert dit jaar zijn 30ste editie van de Rotary Wijnoogst.
Velen onder u hebben we reeds een of meerdere malen als gast mogen ontvangen op ons grandioos wijnweekend dat elk jaar steevast doorgaat in de maand oktober.

We zijn dan ook enorm verheugd om u allen terug als onze bezoekers van deze 30ste Wijnoogst te mogen verwelkomen.
Alleen zal het dit jaar niet zijn in de vertrouwde omgeving die we de vorige 29 jaren mochten voeren.

Corona verplicht ons om onze belangrijkste money-maker op een totaal andere manier te realiseren, nl. enkel onder de vorm van deze Webshop.
Natuurlijk zullen we al uw warme & vriendschappelijke gesprekken missen aan onze enorm gezellige proeftoog en/of aan het heerlijke buffet.

Onze Wijnoogst is voor Rotary Wetteren enorm belangrijk om de massa sociale projecten te financieren die we sinds jaar en dag in onze regio en internationaal ondersteunen.

Een overzicht van deze lokale en internationale sociale projecten vindt u ook terug op deze webshop.

Het hoeft dan ook geen betoog dat uw steun door de aankoop van onze heel kwalitatieve wijnen én aan zeer competitieve prijzen voor ons enorm belangrijk is.
Met deze opbrengst willen we onze steun aan al deze én vele andere sociale projecten bestendigen.

In naam van al deze sociale projecten én alle leden van Rotary Wetteren danken we u hiervoor uit het diepste van ons hart!

Met warme groeten,

Norbert Verkimpe