In winkelwagen
24 - Rosso Toscano, 2018, Fattoria di Lornano, Toscane, Italië, Cuvée Plaisir

€9,00Incl. btw
Prijs per fles. Bestellingen per doos van 12 flessen

Een echt smakelijke wijn uit Toscane ! Hij heeft een levendige, robijnrode kleur. Hij valt op door frisse bessenaroma’s die mooi evenwichtig zijn en gepaard gaan met zachte tannines. Dit is een bekoorlijke wijn, die de perfecte begeleider is voor etentje Lees meer..

Aantal dozen: 1
Totaalprijs: €108,00
  • Prachtige wijnen aan heel competitieve prijzen

• Opbrengst gaat integraal naar sociale projecten

• Corona-proof afhaalmomenten op zaterdag 03 en zondag 04 oktober.

Maak uw keuze tijdens uw bestelling
  • Vragen ? Email naar [email protected]

Productomschrijving

Een echt smakelijke wijn uit Toscane ! Hij heeft een levendige, robijnrode kleur. Hij valt op door frisse bessenaroma’s die mooi evenwichtig zijn en gepaard gaan met zachte tannines. Dit is een bekoorlijke wijn, die de perfecte begeleider is voor etentjes onder vrienden, voor barbecues en éénpansgerechten. Een absolute aanrader, daarom hebben we hem dit jaar dan ook opnieuw gekozen als Cuvée Plaisir !

Druivensoorten : sangiovese en merlot
Drinken : nu – 2022
Te bestellen per 12 flessen

24 - Rosso Toscano, 2018, Fattoria di Lornano, Toscane, Italië, Cuvée Plaisir