In winkelwagen
11 - Grüner Veltliner “Scheiben”, 2019, Weingut Leth, Oostenrijk, Cuvée Rotary

€15,50Incl. btw
Prijs per fles. Bestellingen per doos van 12 flessen

Dit jaar is deze voortreffelijke wijn van Frans Leth opnieuw onze “Cuvée Rotary” voor witte wijn. Ja, we moeten zeggen dat deze wijn nog steeds verder aan populariteit wint ! Dit heeft te maken met het feit dat de familie Leth jaar na jaar de kwaliteit d Lees meer..

Aantal dozen: 1
Totaalprijs: €186,00
  • Prachtige wijnen aan heel competitieve prijzen

• Opbrengst gaat integraal naar sociale projecten

• Corona-proof afhaalmomenten op zaterdag 03 en zondag 04 oktober.

Maak uw keuze tijdens uw bestelling
  • Vragen ? Email naar [email protected]

Productomschrijving

Dit jaar is deze voortreffelijke wijn van Frans Leth opnieuw onze ?“Cuvée Rotary” voor witte wijn. Ja, we moeten zeggen dat deze wijn nog steeds verder aan populariteit wint ! Dit heeft te maken met het feit dat de familie Leth jaar na jaar de kwaliteit doet stijgen, en hierdoor in alle toonaangevende wijntijdschriften beschouwd wordt als één van de beste producenten van grüner veltliner. Voor diegenen die hem nog niet gekocht hebben, even herhalen : de grüner veltliner is een speciale druivensoort die enkel in Oostenrijk en een stukje van Hongarije geplant wordt. Deze wijn is zeer fris en toch wat kruidig in zijn jeugd, maar evolueert prachtig tot een unieke kruidige smaak indien we hem voldoende lang laten liggen. Vele vrienden hebben die goede bedoeling gehad, maar komen tot de vaststelling dat ze heel hun voorraad te jong uitdrinken. Wij denken dat de enige oplossing is gewoon er wat meer van in te slaan, zodanig dat er een paar kartonnetjes in een vergeten hoekje kunnen bewaard worden : velen hebben het al geprobeerd maar het lukt niet altijd : dus een grotere voorraad aanleggen !

Druivensoort : grüner veltliner
Drinken : nu – 2029
Te bestellen per 12 flessen

11 - Grüner Veltliner “Scheiben”, 2019, Weingut Leth, Oostenrijk, Cuvée Rotary